Rreth kompanisë

20 vjet të fokusohet në prodhimin dhe shitjen e pllaka dysheme

Weifang Joy Sea Trade Co, Ltd, është një degë vetëm shtetërore nga Weifang Binhai Turizmit Group Co, Ltd, me një kapital të regjistruar RMB 50 milion. Kompania jonë themeluar në gusht të vitit 2013, të vendosura në Weifang Binhai Ekonomik-Zhvillimit Teknologjik Area, Shandong, Kinë. Weifang Binhai Tourism Group Co, Ltd, është një ndërmarrje vetëm shtetërore në Weifang, me një kapital të regjistruar RMB 306000000, dhe tani pasuritë e saj në total arrin 26 billion.Based në përparësitë vendore, në bindje ndaj "Miqësore, integritetin , win-win "parim, bashkëpunuar me shumë kompani vendase, nga përdorimi i të gjitha mbështet dhe burimeve detare, me grupet elite të qytetit, është e angazhuar për të bërë një kompani të plotë të tregtisë.

  • 3cf
  • xd

WhatsApp Online Chat !