за компанијата

20 години се фокусира на производство и продажба на подни плочки

Weifang Радоста Море трговија копродукции, Ltd е подружница исклучиво во државна сопственост на Weifang Binhai туризам Група копродукции, Ltd, со регистриран капитал од 50 милиони јени. Нашата компанија основана во август 2013 година, кој се наоѓа во Weifang Binhai економско-технолошки развој простор, Шандонг, Кина. Weifang Binhai туризам Група копродукции, Ltd е исклучиво во државна сопственост претпријатие во Weifang, со регистриран капитал од 306 милиони јени, а сега вкупната актива достигне 26 billion.Based на локалните предности, во послушание на "Пријателски, интегритет , win-win "принцип, соработувал со многу домашни компании, со употреба на сите поддршки и морските ресурси, со елитните групи на градот, е посветена да стане еден сеопфатен трговско друштво.

  • 3cf
  • XD

WhatsApp Online Chat !