Waterproof chipboard - Cina Weifang Joy Laut Trade

chipboard waterproof

Pondok Description:

dewan partikel ieu loba dipaké pikeun parabot sarta hiasan interior. Mibanda sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, pangabisa screw nyekel kuat, panas tahan, anti statis, lila-abadi jeung moal pangaruh usumna.


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk waterproof Chipboard -Plain chipboard, melamin Nyanghareupan atanapi Veneer Nyanghareupan Chipboard
ukuran 1220mm * 2440mm (4'x8 ') atanapi ukuranana ngaropéa.
kakandeleun 9-44mm
kasabaran ketebalan <+ - 0.2mm
Raray / Balik polos, kertas melamin atanapi veneer
Melamin Warna Paper 1.Wood sisikian Warna
kayaning: maple, sapele, pinus, lebu, apel, beech, céri, jati, walnut, wenge, ek, sandal, jsb 
2.Solid Warna
kayaning: bodas, kulawu, bulao, héjo, hideung , beureum, oranyeu, pink, konéng, jsb
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
Veneer Spésiés Birch, mahoni, lebu, sapele, walnut, jati, ek, maple, beech, céri, acuk beureum, ect.
Veneer kelas A, AA atanapi AAA
nyanghareupan Tipe Single-Nyanghareupan, Double-Nyanghareupan
Treatment permukaan Matt, Emboss, tékstur, Kayu Embossing, herang, jeung sajabana
core Bahan Poplar, tangkal buah, pinus atawa chip kai dicampurkeun
lem Bapak, WBP, melamin lem
kelas Kelas kahiji
dénsitas 680 ~ 730kg / m3 
Uap Kandungan 5% -10%
Standar émisi formaldehida E0 / E1 / E2
Pamakéan & Performance dewan partikel ieu loba dipaké pikeun parabot sarta hiasan interior. Mibanda sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, pangabisa screw nyekel kuat, panas tahan, anti statis, lila-abadi jeung moal pangaruh usumna.
pak-pakan Baku Ékspor Usuk bungkusan - gancang tur aman pikeun muka eta handap, kalawan waragad kirang biaya kuli, tapi kirang kuantitas dina waktos anu sareng.
Leupas bungkusan - bisa muka deui kuantitas dina kiriman sarua, tapi biaya ongkos kuli leuwih pikeun muka eta handap.
Kamampuhan suplai 20000 méter kubik / bulan
Sarat pamayaran 30% T / T deposit saméméh produksi jeung kasaimbangan ngalawan salinan B / LL / C.
Waktos pangiriman Dina 15 poé sanggeus narima titipan atawa aslina L / C dina tetempoan
sertipikasi ISO9001: 2000, CE, CARB, FSC, P2

pamakéan

Lega dilarapkeun dina jati teh. cabinets pawon, Kantor meja, moldings panel, makan susunan, jero panto.

1. Nyieun Urug

Jati nu waragad leuwih bisa make rupa-rupa fiberboard jeung kai giling alam. Katingal sarua bisa dilakonan kalawan dewan partikel dasar sarta sababaraha pausahaan parabot mainstream geus miboga hébat 

kasuksésan maké salaku bahan utama maranéhanana.

2. Kabinet 

Solusi Hadé pisan ngagunakeun kasus dewan partikel sarta rupa kai nyata. Ieu nyieun kabinet cukup murah jeung ngajadikeun dewan partikel mangrupa produk populér di industri.

3. Imah Accents 

tempat nu paling populér pikeun accents aya sabudeureun jandéla, panto, lanté sarta siling dina bentuk motong na molding. bahan ieu dijieun langkung mirah basa aranjeunna keur dijieun tina dewan partikel. dewan partikel nyaéta 

gampang masang na malah gampang cet. 

4. Flooring

dewan partikel ilaharna teu dipake salaku flooring utama tapi mindeng dipaké nutupan lanté hardwood anu geus hadir dina imah. 

hal nu husus

1) ngajentrekeun bending High

2) koefisien ékspansi saeutik linier 

ngayakeun kuku 3) Strong 

4) buktina Uap jeung karya gampang

5) konstruksi kedap jeung kakuatan tinggi 

6) Teu ratten atawa buruk

7) émisi formaldehida Low

Kami Service
panalungtikan 1.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
2. sampel Free mangrupakeun aya.
3. staf Muhun-dilatih & ngalaman nu ka ngajawab sakabéh inquires Anjeun dina basa Inggris tangtu. 

4. sistem kadali kualitas rinci.

5. Jieun sertipikat adat clearance nurutkeun sarat customer urang.

6. Nyadiakeun tren industri produk haratis, nyarankeun produk na leyuran nurutkeun kaayaan nu sabenerna konsumén '.

7.Provide bahan publisitas bébas pikeun percetakan dagang konsumén 'sarta promosi.
8 .. hubungan bisnis anjeun kalawan kami bakal rahasia ka pihak katilu mana wae.
9. Good sanggeus-diobral jasa ditawarkeun, mangga meunang deui lamun balik sual.

10. Urang nyadiakeun layanan bébas di Cina jeung konsumén istilah panjang, kayaning booking hotél, Panungtun, pitulung purchasing, mariksa informasi pausahaan séjén ', sarta pilari sellers kualitas produk lianna.

FAQ
Q1: Teu perusahaan nyaeta pabrik atawa dagang parusahaan?
A1: Urang aya pabrik profésional, tiasa nyadiakeun produk ka anjeun kalayan kualitas stabil sadaya waktu.

Q2: Naon istilah mayar?
A2: 30% T / T deposit di hareup, 70% bayar kasaimbangan saméméh kiriman nu. 100% pembayaran pinuh dina munggaran pikeun urutan sampel.

Q3: Naon anu metode pamayaran anjeun?
Q4: Urang nampa T / T, Alipay, L / C, PayPal ku kartu kiridit

Q4: Sabaraha keur ongkos pengiriman barang?
A4: Mangga nasehat kami alamat atawa tujuan anjeun port, urang bakal milih cara pangalusna keur angkutan. Sarta ngabejaan Anjeun anggaran nurutkeun kuantitas.

Q5: What is the MOQ?
A5: MOQ kami nyaeta 1 Usuk. Taya MOQ pikeun urutan sampel.

Patalékan mangga pesen atawa nelepon kuring. Ieu pelesir kuring digawekeun ku anjeun.

ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !