Veneer MDF - Cina Weifang Joy Laut Trade

Veneer MDF

Pondok Description:

MDF utamana dipaké pikeun industri jati, industri panto, papan skirting, architraves, bahan pakét, jsb


jéntré produk

Tags produk

pamakéan

Dapur Urug, pangkeng jati, kamar Living Urug, Study kamar Urug, Wall hiasan 

base Bahan

Kualitas luhur MDF (Density Tengah Serat Board) Boh sisi kalawan luhur  kertas melamin kualitas

MDF Density

760 KG / m³

perlakuan permukaan 

lambar PVC + acrylic

ukuran 

1220 * 2440 * 18mm (9/15/25)

Ketebalan tina acrylic

1 mm 

hal nu husus

Super gloss Kawas hiji Eunteung

 

Lingkungan-Friendly

 

Kacaangan, Warna seger, mulus Cukup

 

Gampang pikeun ngabersihan jeung awét

 

Scratch tahan sarta korosi tahan

 

Anti baktéri, asam sarta alkali tahan

 

MDF utamana dipaké pikeun industri jati, industri panto, papan skirting, architraves, bahan pakét, jsb

Kami Service

1.Your panalungtikan nu patali jeung produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.

2. sampel Free mangrupakeun aya.

3. staf Muhun-dilatih & ngalaman nu ka ngajawab sakabéh inquires Anjeun dina basa Inggris tangtu.

sistim kontrol kualitas 4.Detailed.

5. Jieun sertipikat adat clearance nurutkeun sarat customer urang.

tren industri produk 6.Provide haratis, nyarankeun produk na leyuran nurutkeun kaayaan nu sabenerna konsumén '.

7. Nyadiakeun bahan publisitas bébas pikeun percetakan dagang konsumén 'sarta promosi.

8 .. hubungan bisnis anjeun kalawan kami bakal rahasia ka pihak katilu mana wae.

9. Good sanggeus-diobral jasa ditawarkeun, mangga meunang deui lamun balik sual.

10.We nyadiakeun layanan bébas di Cina jeung konsumén istilah panjang, kayaning booking hotél, Panungtun, pitulung purchasing, mariksa informasi pausahaan séjén ', sarta pilari sellers kualitas produk lianna

FAQ
1, Naon Anjeun MOQ?
MOQ urang téh biasana wadahna 20ft atawa wadah 40ft

2, What is the time pangiriman anjeun?
Waktu pangiriman téh biasana dina 15days sanggeus narima titipan Anjeun.

3, desain Palanggan jeung logo anu aya?
Sumuhun, desain customer jeung logo mangrupa wilujeng sumping tur aya.

4, Naon anu produk utama anjeun?
Produk utama urang téh Cemara lapis / Cemara LVL / melamin déwan jeung bahan inti E0, E1, E2 / MDF / partikel Board / BlockBoards / HPL Laminate Panels / Veneer Panels kalawan déwan Ngabogaan acrylic Panels / déwan waterproof / Anti seuneu High / résin poliéster Nyanghareupan papan / makalah overlaid papan jeung saterusna.

5, Naha sampel nu aya?
Sumuhun, sampel nya bebas sarta muatan angkutan barang bakal dikumpulkeun di sisi anjeun. Sarta sanggeus urutan kasebut dikonfirmasi, carjer ieu bisa dicokot kaluar ti sakabeh mayar.

 ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !