Slotted chipboard - Cina Weifang Joy Laut Trade

Slotted chipboard

Pondok Description:

dewan partikel ieu loba dipaké pikeun parabot sarta hiasan interior. Mibanda sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, pangabisa screw nyekel kuat, panas tahan, anti statis, lila-abadi jeung moal pangaruh usumna.


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk chipboard polos, melamin Nyanghareupan atanapi Veneer Nyanghareupan Chipboard Jeung alur
ukuran 1220mm * 2440mm (4'x8 ') atanapi ukuranana ngaropéa.
kakandeleun 9-44mm
kasabaran ketebalan <+ - 0.2mm
Raray / Balik polos, kertas melamin atanapi veneer
Melamin Warna Paper 1.Wood sisikian Warna
kayaning: maple, sapele, pinus, lebu, apel, beech, céri, jati, walnut, wenge, ek, sandal, jsb 
2.Solid Warna
kayaning: bodas, kulawu, bulao, héjo, hideung , beureum, oranyeu, pink, konéng, jsb
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
Veneer Spésiés Birch, mahoni, lebu, sapele, walnut, jati, ek, maple, beech, céri, acuk beureum, ect.
Veneer kelas A, AA atanapi AAA
nyanghareupan Tipe Single-Nyanghareupan, Double-Nyanghareupan
Treatment permukaan Matt, Emboss, tékstur, Kayu Embossing, herang, jeung sajabana
core Bahan Poplar, tangkal buah, pinus atawa chip kai dicampurkeun
lem Bapak, WBP, melamin lem
kelas Kelas kahiji
dénsitas 680 ~ 730kg / m3 
Uap Kandungan 5% -10%
Standar émisi formaldehida E0 / E1 / E2
Jarak alur: 65mm, 75mm, 90mm, 100mm, 140mm, 150mm, 190mm, 200mm, 280mm, 300mm, atawa dina pamundut anjeun
Alur No. 7 ~ 21 alur atawa sareng salah sahiji atawa dua satengah alur di sisi di pamundut anjeun
arah legok 1220mm arah atanapi 2440mm arah
 
Inserts
 
Aluminium Galunggung T-bar (0,5 ~ ketebalan 1mm)
Pamakéan & Performance dewan partikel ieu loba dipaké pikeun parabot sarta hiasan interior. Mibanda sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, pangabisa screw nyekel kuat, panas tahan, anti statis, lila-abadi jeung moal pangaruh usumna.
pak-pakan Baku Ékspor Usuk bungkusan - gancang tur aman pikeun muka eta handap, kalawan waragad kirang biaya kuli, tapi kirang kuantitas dina waktos anu sareng.

 ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !