Melamin Nyanghareupan Chipboard - Cina Weifang Joy Laut Trade

Melamin Nyanghareupan Chipboard

Pondok Description:

dewan partikel ieu loba dipaké pikeun parabot sarta hiasan interior. Mibanda sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, pangabisa screw nyekel kuat, panas tahan, anti statis, lila-abadi jeung moal pangaruh usumna.


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk Melamin Nyanghareupan Chipboard
ukuran 1220mm * 2440mm (4'x8 ') atanapi ukuranana ngaropéa.
kakandeleun 9-44mm.
kasabaran ketebalan <+ - 0.2mm
Raray / Balik melamin Paper
Melamin Warna Paper 1.Wood sisikian Warna
kayaning: maple, sapele, pinus, lebu, apel, beech, céri, jati, walnut, wenge, ek, sandal, jsb 
2.Solid Warna
kayaning: bodas, kulawu, bulao, héjo, hideung , beureum, oranyeu, pink, konéng, jsb
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
nyanghareupan Tipe Single-Nyanghareupan, Double-Nyanghareupan
Treatment permukaan Matt, Emboss, tékstur, Kayu Embossing, herang, jeung sajabana
core Bahan Poplar, tangkal buah, pinus atawa chip kai dicampurkeun
lem Bapak, WBP, melamin lem
kelas Kelas kahiji
dénsitas 680 ~ 730kg / m3 
Uap Kandungan 5% -10%
Standar émisi formaldehida E0 / E1 / E2
Pamakéan & Performance dewan partikel ieu loba dipaké pikeun parabot sarta hiasan interior. Mibanda sipat alus, kayaning, fabricability gampang, kakuatan bending tinggi, pangabisa screw nyekel kuat, panas tahan, anti statis, lila-abadi jeung moal pangaruh usumna.
pak-pakan Baku Ékspor Usuk bungkusan - gancang tur aman pikeun muka eta handap, kalawan waragad kirang biaya kuli, tapi kirang kuantitas dina waktos anu sareng.
Leupas bungkusan - bisa muka deui kuantitas dina kiriman sarua, tapi biaya ongkos kuli leuwih pikeun muka eta handap.
Kamampuhan suplai 20000 méter kubik / bulan
Sarat pamayaran 30% T / T deposit saméméh produksi jeung kasaimbangan ngalawan salinan B / LL / C.
Waktos pangiriman Dina 15 poé sanggeus narima titipan atawa aslina L / C dina tetempoan. pemesanan urgent bisa disawalakeun
sertipikasi ISO9001: 2000, CE, CARB, FSC, P2

 ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !