HPL / Luhur dipencet laminate lambar - Cina Weifang Joy Laut Trade

HPL / Luhur dipencet lambar laminate

Pondok Description:

.Import kertas warna na résin phenolic 100% tekanan High laminate lambar bakal salawasna jasa anjeun produk kualitas luhur.


jéntré produk

Tags produk

barang HPL / Luhur dipencet lambar laminate
material résin Phenolic + kertas kraft
ukuran 1220mm * 1830mm (4 '* 6')
1220mm * 2440mm (4 '* 8') - Normal ukuranana
1220mm * 3050mm (4 '* 10')
1220mm * 3660mm (4 '* 12')
1525mm * 1830mm (5 '* 6 ')
1525mm * 3050mm (5' * 10 ')
1525mm * 3660mm (5' * 12 ')
1350mm * 1830mm (4,5' * 6 ')
1830mm * 1830mm (6' * 6 ')
1830mm * 2440mm (6' * 8 ')
1830mm*3660mm(6′*12′)1300mm*2800mm1300mm*3050mmOther Sizes is also available base on customed requirement.
kakandeleun 0.5mm-25mm
warna kai warna gandum. Warna padet.
fancy.color
warna logam.
Warna alam.
marble &stone color.together more than 2000 colors.
or customized color, if you need special color, please contact us.
beungeut Treatment Matt, Emboss, tékstur, Kayu Embossing, herang, jeung sajabana
 aplikasi  HPL mangrupakeun bahan hiasan kualitas luhur, nu lega dilarapkeun ka partisi toilét, partisi kantor, jati, kabinét pawon, lomari, countertop, jandela, kulitna panto, témbok pinding, siling, balanja pas, shelving, jsb

packing:
 
Dibungkus ku pallets kai atawa nurutkeun sarat husus konsumén '.


Fitur: 

1.Resistant kana seuneu, panas, cai, goresan; anti statis, soundproof
2.Durable, teu gampang pikeun deform atanapi diudar
panyalindungan 3.Environmental, teu toksik atanapi radiate zat mecenghul
4.Can jadi ngagulung, nyieun estetika streamlined.
5.Easy tur merenah mendesain sarta prosés
6.Varieties tina warna sarta pagawean permukaan bisa dipilih, nyugemakeun paporit Anjeun sorangan.
7.Easy beresih, nu noda bisa cleaned ku kaén nu lembut.
Harga 8.Favorable, boga kaunggulan kalapa ngabandingkeun kalayan merek kawentar internasional lianna.

Intruction:

1.Import kertas warna na résin phenolic 100% tekanan High laminate lambar bakal salawasna jasa anjeun produk kualitas luhur.

2.Finishied via impregnating kertas hiasan di melamin jeung kertas kraft di phenolic, drying na suhu jeung tekanan;

3.Outstanding lalawanan ka abrasion, tempreature tinggi, kotor, ngareureuwas, ignition roko na seuneu kabuka, ngagem-tahan, seuneu-tahan, anti statis, tahan kimia;

bahan permukaan 4.Decorative pikeun duanana pamakéan indoor na outdoor, loba dipaké dina dékorasi beungeut kamar, kantor, compartments, partitions, kitchens, sideboards, jati na tabel laboratorium tops;

5.Easy beresih, Mudah dipotong, gampang jadi ujung-katutupan di mesin, Healthiness jeung lingkunganana panyalindungan

Kami Service
panalungtikan 1.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
2. sampel Free mangrupakeun aya.
3. staf Muhun-dilatih & ngalaman nu ka ngajawab sakabéh inquires Anjeun dina basa Inggris tangtu. 

4. sistem kadali kualitas rinci.

5. Jieun sertipikat adat clearance nurutkeun sarat customer urang.

6. Nyadiakeun tren industri produk haratis, nyarankeun produk na leyuran nurutkeun kaayaan nu sabenerna konsumén '.

7. Nyadiakeun bahan publisitas bébas pikeun percetakan dagang konsumén 'sarta promosi.
8 .. hubungan bisnis anjeun kalawan kami bakal rahasia ka pihak katilu mana wae.
9. Good sanggeus-diobral jasa ditawarkeun, mangga meunang deui lamun balik sual.

10. Urang nyadiakeun layanan bébas di Cina jeung konsumén istilah panjang, kayaning booking hotél, Panungtun, pitulung purchasing, mariksa informasi pausahaan séjén ', sarta pilari sellers kualitas produk lianna.

FAQ
Q1: Teu perusahaan nyaeta pabrik atawa dagang parusahaan?
A1: Urang aya pabrik profésional, tiasa nyadiakeun produk ka anjeun kalayan kualitas stabil sadaya waktu.

Q2: Naon istilah mayar?
A2: 30% T / T deposit di hareup, 70% bayar kasaimbangan saméméh kiriman nu. 100% pembayaran pinuh dina munggaran pikeun urutan sampel.

Q3: Naon anu metode pamayaran anjeun?
Q4: Urang nampa T / T, Alipay, L / C, PayPal ku kartu kiridit

Q4: Sabaraha keur ongkos pengiriman barang?
A4: Mangga nasehat kami alamat atawa tujuan anjeun port, urang bakal milih cara pangalusna keur angkutan. Sarta ngabejaan Anjeun anggaran nurutkeun kuantitas.

Q5: What is the MOQ?
A5: MOQ kami nyaeta 1 Usuk. Taya MOQ pikeun urutan sampel.

Patalékan mangga pesen atawa nelepon kuring. Ieu pelesir kuring digawekeun ku anjeun.

 
 ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !