Tinggi gloss UV MDF Lambaran - Cina Weifang Joy Laut Trade

Lambaran gloss UV MDF tinggi

Pondok Description:

(1) palindung Film + Standar Ékspor Usuk bungkusan. Gancang tur aman pikeun muka eta handap, kalawan waragad kirang kuli biaya, tapi kirang kuantitas dina waktos anu sareng.
(2) palindung Film + Leupas bungkusan. Bisa muka deui kuantitas dina kiriman sarua, tapi biaya ongkos kuli leuwih pikeun muka eta handap.


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk Lambaran gloss UV MDF tinggi
ukuran 1220x2440mm (4'x8 ') 
kakandeleun 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 12mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 20mm, 25mm, 30mm
kasabaran ketebalan <+ - 0.2mm
Raray / Balik melamin Paper
Warna melamin Paper 1.Wood sisikian Warna
kayaning: maple, sapele, pinus, lebu, apel, beech, céri, jati, walnut, wenge, ek, sandal, jsb 
2.Solid Warna
kayaning: bodas, kulawu, bulao, héjo, hideung , beureum, oranyeu, pink, konéng, jsb
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
nyanghareupan Tipe Single-Nyanghareupan, Double-Nyanghareupan
Treatment permukaan Tinggi gloss UV lacquer
formaldehida émisi E0, E1, E2
MDF Density 700kg / m3-900kg / m3
Bending kakuatan 23Mpa
pak-pakan (1) palindung Film + Standar Ékspor Usuk bungkusan. Gancang tur aman pikeun muka eta handap, kalawan waragad kirang kuli biaya, tapi kirang kuantitas dina waktos anu sareng.
(2) palindung Film + Leupas bungkusan. Bisa muka deui kuantitas dina kiriman sarua, tapi biaya ongkos kuli leuwih pikeun muka eta handap.
Sarat pamayaran 30% T / T deposit saméméh produksi jeung kasaimbangan ngalawan salinan B / LL / C.
Waktos pangiriman Dina 15 poé sanggeus narima titipan atawa aslina L / C dina ordo sight.Urgent bisa disawalakeun.
Port Of kiriman Qingdao Port atawa port Lianyungang atawa port Shanghai Cina. Upami anjeun hoyong EXW / CIF / CNF istilah gaganti FOB, mangga tangtukeun. lamun henteu, harga FOB bakal dicutat dina panalungtikan.
Layanan séjén OEM, ODM, kitu ogé Bahan Gedong sourcing Service nu aya.

 ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !