fancy Nyanghareupan lapis - Cina Weifang Joy Laut Trade

fancy lapis Nyanghareupan

Pondok Description:

1. Urug: jati piring, tinggal kamar jati, pangkeng jati, jati ulikan, jati barudak, jati dapur
2. Tables na samet: meja, tabel murid na samet, desks, meja, meja, méja konprensi, meja komputer
3. kategori hiasan : hiasan interior, murals interior, pigura gambar, foto seni, bentang hiasan lukisan
4. kategori Kantor: staf tabel, cabinets komputer, meja hareup, parusahaan baliho indoor
5. lawang movable: datar panto, dewan kompartemen
6. kategori lianna: paméran jati, balanja counter jati, partitions mal, karajinan


jéntré produk

Tags produk

ngahasilkeun Weifang Joysea Trade Co., Ltd
barang Fancy veneer lapis
ukuran 1220X2440MM, 915X1830MM
kakandeleun 2-30mm
kasabaran +/- 0.3mm
bahan utama poplar, lem WBP
release baku formaldehida E0, E1, E2
Sertipikat ISO9001, ISO14001, Amérika CARB
pamayaran TT, L / C dina tetempoan, pikeun klien biasa, urang gaduh istilah pembayaran hadé.


lapisgeus salah sahiji produk kai wangunan paling dipikawanoh tur dipercanten pikeun puluhan. Dijieun tina cadar ipis veneer cross-laminated tur kabeungkeut kaayaan panas sarta tekanan jeung elém kuat, panels lapis gaduh stabilitas dimensi punjul tur hiji babandingan kakuatan-to-beurat alus teuing jeung anu pohara tahan ka tabrakan, kimia, jeung parobahan suhu lingkungan sarta kalembaban . 

aplikasi:

1. Urug: jati piring, tinggal kamar jati, pangkeng jati, jati ulikan, jati barudak, jati dapur
2. Tables na samet: meja, tabel murid na samet, desks, meja, meja, méja konprensi, meja komputer
3. kategori hiasan : hiasan interior, murals interior, pigura gambar, foto seni, bentang hiasan lukisan
4. kategori Kantor: staf tabel, cabinets komputer, meja hareup, parusahaan baliho indoor
5. lawang movable: datar panto, dewan kompartemen
6. kategori lianna: paméran jati, balanja counter jati, partitions mal, karajinan
 

Kami Service

1.Your panalungtikan nu patali jeung produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.

2. sampel Free mangrupakeun aya.

3. staf Muhun-dilatih & ngalaman nu ka ngajawab sakabéh inquires Anjeun dina basa Inggris tangtu.

sistim kontrol kualitas 4.Detailed.

5. Jieun sertipikat adat clearance nurutkeun sarat customer urang.

tren industri produk 6.Provide haratis, nyarankeun produk na leyuran nurutkeun kaayaan nu sabenerna konsumén '.

7. Nyadiakeun bahan publisitas bébas pikeun percetakan dagang konsumén 'sarta promosi.

8 .. hubungan bisnis anjeun kalawan kami bakal rahasia ka pihak katilu mana wae.

9. Good sanggeus-diobral jasa ditawarkeun, mangga meunang deui lamun balik sual.

10.We nyadiakeun layanan bébas di Cina jeung konsumén istilah panjang, kayaning booking hotél, Panungtun, pitulung purchasing, mariksa informasi pausahaan séjén ', sarta pilari sellers kualitas produk lianna.

FAQ 
1, Naon Anjeun MOQ?
MOQ urang téh biasana wadahna 20ft atawa wadah 40ft

2, What is the time pangiriman anjeun?
Waktu pangiriman téh biasana dina 15days sanggeus narima titipan Anjeun.

3, desain Palanggan jeung logo anu aya?
Sumuhun, desain customer jeung logo mangrupa wilujeng sumping tur aya.

4, Naon anu produk utama anjeun?
Our main products are Pine Plywood / Pine LVL / Melamine Boards with core materials E0,E1,E2/ MDF / Particle Board / Block Boards / HPL Laminate Panels/ Veneer Panels with High Glossy Acrylic Panels / Waterproof Boards / Anti-fire Boards/ Polyester resin faced boards / paper overlaid boards and so on.

5, Naha sampel nu aya?
Sumuhun, sampel nya bebas sarta muatan angkutan barang bakal dikumpulkeun di sisi anjeun. Sarta sanggeus urutan kasebut dikonfirmasi, carjer ieu bisa dicokot kaluar ti sakabeh mayar.

ngahubungan kami: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !