Tentang Kami

Weifang Joy Laut Trade Co., Ltd. mangrupakeun cabangna solely kaayaan-milik Weifang Binhai Pariwisata Grup Co., Ltd., ku Ibu kadaptar ti RMB 50 juta. parusahaan urang diadegkeun dina bulan Agustus 2013, lokasina di Weifang Binhai Ékonomi-Technological Development Area, Shandong, Cina. Weifang Binhai Pariwisata Grup Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan solely kaayaan-milik di Weifang, ku Ibu kadaptar ti RMB 306 juta, sarta kiwari total aset na ngahontal 26 milyar.

Dumasar kaunggulan lokal, dina ta'at ka "Friendly, integritas, meunang-meunang" prinsipna mah, cooperated kalawan loba pausahaan domestik, ku pamakéan sadaya ngarojong jeung sumber laut, jeung grup elit kota, geus komitmen pikeun jadi trade komprehensif parusahaan.
wengkuan bisnis na ngawengku hardware, jati na decorating imah bahan, tékstil, garments na houseware, premium, hadiah, bahan wangunan, mechanicals, logam, wares kai, produk pertanian, wares kaca, produk akuatik, produk landscaping ogé barang jeung impor téhnologi sarta ékspor, rundingan informasi bisnis, jeung jualan dahareun.
lvlogo
xdT
logo jmlv
tyu
xdf
sb1
Bari pausahaan ieu dedicated pikeun ngamekarkeun bisnis perdagangan internasional kalawan sagala paménta kaku, dumasar strategi nasional '' salah sahiji sabuk, salah jalan '' syarat, éta pinuh ngagunakeun kaunggulan dina dana, SDM sarta saluran, nyadiakeun hiji-hambalan impor sarta ékspor layanan, sarta ngawangun ngembangkeun cageur pausahaan dagang internasional '. Ngabagéakeun sagala pamimpin industri di imah na mancanagara pikeun investasi jeung kerjasama dina keuangan internasional, logistik jeung neundeun.


WhatsApp Online Chat !