ngeunaan Company

20 taun fokus dina produksi jeung diobral di Kotak floor

Weifang Joy Laut Trade Co., Ltd. mangrupakeun cabangna solely kaayaan-milik Weifang Binhai Pariwisata Grup Co., Ltd., ku Ibu kadaptar ti RMB 50 juta. parusahaan urang diadegkeun dina bulan Agustus 2013, lokasina di Weifang Binhai Ékonomi-Technological Development Area, Shandong, Cina. Weifang Binhai Pariwisata Grup Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan solely kaayaan-milik di Weifang, ku Ibu kadaptar ti RMB 306 juta, sarta kiwari total aset na ngahontal 26 billion.Based on kaunggulan lokal, dina ta'at ka "Friendly, integritas , meunang-meunang "prinsipna mah, cooperated kalawan loba pausahaan domestik, ku pamakéan sadaya ngarojong jeung sumber laut, jeung grup elit kota, geus komitmen pikeun jadi parusahaan dagang komprehensif.

  • 3cf
  • xd

WhatsApp Online Chat !