Rreth nesh

Weifang Joy Sea Trade Co, Ltd, është një degë vetëm shtetërore nga Weifang Binhai Turizmit Group Co, Ltd, me një kapital të regjistruar RMB 50 milion. Kompania jonë themeluar në gusht të vitit 2013, të vendosura në Weifang Binhai Ekonomik-Zhvillimit Teknologjik Area, Shandong, Kinë. Weifang Binhai Tourism Group Co, Ltd, është një ndërmarrje vetëm shtetërore në Weifang, me një kapital të regjistruar të RMB 306000000, dhe tani pasuritë e saj në total arrin në 26 miliardë.

Duke u bazuar në përparësitë vendore, në bindje ndaj "Miqësore, integritetin, win-win" parim, bashkëpunuar me shumë kompani vendase, nga përdorimi i të gjitha mbështet dhe burimeve detare, me grupet elite të qytetit, është e angazhuar për të bërë një tregti të plotë kompani.
Shtrirja e saj të biznesit përfshin hardware, mobilje dhe shtëpi ujdisje materiale, tekstile, veshje dhe houseware, Premium, dhurata, materiale ndertimi, mechanicals, metale, mallra druri, produkteve bujqësore, mallra qelqi, produkteve ujore, produktet e peizazhit si dhe mallra dhe importet e teknologjisë dhe eksportet, konsultimi informacionit të biznesit, dhe shitjet e ushqimit.
lvlogo
xdT
jmlv logo
Puyt
xdf
SB1
Ndërsa kompania është e dedikuar për të zhvilluar biznesin e tregtisë ndërkombëtare me çdo kërkesë të ngurtë, bazuar në strategjinë kombëtare '' një rrip, një rrugë '' kërkesat, ajo përdor plotësisht avantazhet në fondet, burimet dhe kanalet, siguron një-hap importit dhe eksportit të shërbimit, dhe ndërton zhvillimin e shëndetshëm të shoqërive ndërkombëtare të tregtisë. Mirë se vini ndonjë udhëheqës të industrisë në shtëpi dhe jashtë vendit për investime dhe bashkëpunim në sektorin e financës ndërkombëtare, logjistikës dhe magazinimit.


WhatsApp Online Chat !