за нас

Weifang Радоста Море трговија копродукции, Ltd е подружница исклучиво во државна сопственост на Weifang Binhai туризам Група копродукции, Ltd, со регистриран капитал од 50 милиони јени. Нашата компанија основана во август 2013 година, кој се наоѓа во Weifang Binhai економско-технолошки развој простор, Шандонг, Кина. Weifang Binhai туризам Група копродукции, Ltd е исклучиво во државна сопственост претпријатие во Weifang, со регистриран капитал од 306 милиони јени, а сега вкупната актива достигне 26 милијарди долари.

Врз основа на локалните предности, во послушание на "Пријателски, интегритет, победа-победа" принцип, соработувал со многу домашни компании, со употреба на сите поддршки и морските ресурси, со елитните групи на градот, е посветена да стане еден сеопфатен трговија компанијата.
Својот бизнис обемот вклучува хардвер, мебел и куќа украсување материјали, текстил, облека и houseware, премија, подароци, градежни материјали, mechanicals, метали, дрвени производи, земјоделски производи, стакло производи, водни производи, уредување производи, како и производи и увоз на технологија и извозот, консултации бизнис информации, како и продажба на храна.
lvlogo
xdT
jmlv логото
tyu
xdf
SB1
Иако компанијата е посветен на развивање на меѓународната трговија со било ригидна побарувачка, врз основа на национална стратегија '' еден појас, еден пат '' барања, тоа целосно го користи предностите на средства, ресурси и канали, обезбедува еден чекор увоз и извоз на услуги, и гради здрав развој на меѓународната трговија на компаниите. Добредојдовте било лидер во оваа индустрија во земјата и странство за инвестиции и соработка во областа на меѓународните финансии, логистика и складирање.


WhatsApp Online Chat !