Waterproof chipboard - China Weifang Joy Sea Trade

chipboard Waterproof

Short Description:

Papan Partikel iki digunakake kanggo mébel lan hiasan interior. Kanthi apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan meneng nyekeli kuwat, tahan panas, anti statis, long-tahan lan ora efek mangsan.


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product Waterproof Chipboard -Plain chipboard, Melamina Ngadhepi utawa Veneer Ngadhepi Chipboard
Size 1220mm * 2440mm (4'x8 ') utawa ukuran selaras.
kekandelan 9-44mm
Toleransi kekandelan <+ - 0.2mm
Face / Back kosong, kertas melamina utawa veneer
Melamina Warna Paper 1.Wood gandum Warna
kayata: Maple, sapele, kawasan rimba pinus, awu, apple, beech, Cherry, jati, Walnut, wenge, Oak, sandal, etc. 
2.Solid Warna
kayata: putih, abu-abu, biru, ijo, ireng , abang, oranye, pink, kuning, lan sapiturute
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
veneer Spesies Birch, mahoni, awu, sapele, Walnut, jati, Oak, Maple, beech, Cherry, mawar abang, ECT.
veneer Grade A, AA utawa AAA
madhep Koleksi Single-Ngadhepi, Double-Ngadhepi
perawatan lumahing Matt, emboss, Tekstur Kayu Embossing, Glossy, etc.
inti Material Poplar, wit woh, kawasan rimba pinus utawa kayu Kripik pipis
Lim MR, WBP, Melamina Glue
grade First-kelas
Kapadhetan 680 ~ 730kg / m3 
Moisture Content 5% -10%
Standards emisi formaldehida E0 / E1 / E2
Dianggo & Performance Papan Partikel iki digunakake kanggo mébel lan hiasan interior. Kanthi apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan meneng nyekeli kuwat, tahan panas, anti statis, long-tahan lan ora efek mangsan.
packing Standard Ekspor Pallet Packaging - Luwih cepet lan luwih aman kanggo mbukak iku mudhun, karo biaya kurang biaya pegawe, nanging kurang jumlahe ing wektu sing padha.
Longgar Packaging - Apa mbukak liyane jumlahe ing pangiriman padha, nanging biaya biaya pegawe liyane kanggo mbukak iku mudhun.
Kemampuan sumber 20000 meter kubik / sasi
Syarat-syarat pembayaran 30% T / T simpenan sadurunge produksi lan imbangan marang salinan B / LL / C.
delivery Wektu Ing 15 dina sawise nampa simpenan utawa asli L / C ing ngarsane
Certification ISO9001: 2000, CE, milai, FSC, P2

Dianggo

Digunakake Applied ing Furnitur. lemantun pawon, Kantor mejo, moldings panel, dining set, nang lawang.

1. Nggawe Furniture

Perabot biaya liyane bisa nggunakake macem-macem fiberboard lan kayu digiling alam. Sing dipikir padha bisa tuntas karo Papan partikel dhasar lan sawetara perusahaan Furnitur ide wis gedhe 

sukses nggunakake minangka materi utama sing.

2. Kabinet 

Solusi paling apik nggunakake kasus Papan partikel lan pasuryan kayu nyata. Iki nggawe kabinet nyedhaki inexpensive lan ndadekake Papan partikel produk populer ing industri.

3. Ngarep Accents 

Panggonan sing paling populer kanggo logat watara windows, lawang, lantai lan langit-langit ing wangun Potong lan ngecor. bahan sing digawe murah lagi digawe saka Papan partikel. Papan Partikel punika 

gampang kanggo nginstal lan malah luwih gampang kanggo Paint. 

4. Flooring

Papan Partikel biasane wis ora digunakake minangka jogan utama nanging asring digunakake kanggo nutupi jubin kayu atos sing wis ana ing ngarep. 

Feature

1) kekuatan mlengkung High

2) koefisien expansion sethitik linear 

nyekeli pucuk 3) Kuwat 

4) bukti Moisture lan karya gampang

5) construction Nyenyet lan kekuatan dhuwur 

6) Ora ratten utawa bosok

7) polusi formaldehida Low

Kita Service
priksaan 1.Your related kanggo kita prodhuk & rega bakal mangsuli ing 24hours.
2. sampel Free kasedhiya.
3. Staff Inggih-dilatih & ngalami sing njawab kabeh inquires ing Inggris mesthi. 

4. sistem kontrol kualitas Detailed.

5. Gawe certificate khusus reresik miturut sarat customer kang.

6. Nyedhiyani tren industri produk kanggo free, menehi rekomendasi produk lan solusi miturut kahanan nyata pelanggan '.

7.Provide bahan woro free for Printing merek dagang pelanggan 'lan promosi.
8 .. hubungan bisnis karo kita bakal rahasia kanggo pihak.
9. Good sawise-sale layanan ana, mangga bali yen kowe Pitakonan.

10. We nyedhiyani layanan free in China kanggo pelanggan long term, kayata pesenan hotels, Panuntun, bantuan purchasing, mriksa informasi perusahaan ', lan looking for ebay kualitas produk liyane.

FAQ
Q1: Ora perusahaan punika pabrik utawa dagang perusahaan?
A1: We are pabrik profesional, bisa nyedhiyani produk kanggo sampeyan karo kualitas stabil kabeh wektu.

Q2: Apa istilah pembayaran?
A2: 30% T / T simpenan ing kawitan, 70% pituwas imbangan sadurunge pangiriman ing. 100% pintêr ing kawitan kanggo supaya sampel.

Q3: Apa sing cara pembayaran?
Q4: We nampa T / T, Alipay, L / C, PayPal dening kertu kredit

Q4: Pinten kanggo biaya kapal?
A4: Mangga saran kita alamat utawa tujuan port, kita bakal milih cara sing paling apik kanggo transportasi. Lan pitutur marang kowe budget miturut jumlahe.

Q5: Apa MOQ?
A5: MOQ Kita 1 pallet. Ora MOQ kanggo supaya sampel.

Sembarang pitakonan please pesen utawa nelpon kula. Iku sandi penggalihipun dhumateng kanggo bisa karo sampeyan.

hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !