Veneer MDF - China Weifang Joy Sea Trade

veneer MDF

Short Description:

MDF utamané dipigunakaké kanggo industri, industri lawang, Boards skirting, architraves, materi paket, etc.


Detail produk

Tags Product

Dianggo

Kitchen Furnitur, Bedroom Furnitur, kamar Living Furnitur, Study kamar Furnitur, Wall hiasan 

Base Material

Kualitas MDF (Kapadhetan Tengah Serat Board) Loro sisih karo dhuwur  kertas melamina kualitas

MDF Kapadhetan

760 KG / m³

perawatan lumahing 

sheet PVC + Acrylic

Size 

1220 * 2440 * 18mm (9/15/25)

Kekandelan saka Acrylic

1 mm 

Feature

Super Kinclong Kaya Mirror

 

Lingkungan-Friendly

 

Padhang, Warna Fresh, Lancar Cukup

 

Gampang kanggo ngresiki lan Awet

 

Scratch Tahan lan Corrosion Tahan

 

Anti-bakteri, asam lan alkali Tahan

 

MDF utamané dipigunakaké kanggo industri, industri lawang, Boards skirting, architraves, materi paket, etc.

Kita Service

1.Your priksaan related kanggo kita prodhuk & rega bakal mangsuli ing 24hours.

2. sampel Free kasedhiya.

3. Staff Inggih-dilatih & ngalami sing njawab kabeh inquires ing Inggris mesthi.

sistem kontrol kualitas 4.Detailed.

5. Gawe certificate khusus reresik miturut sarat customer kang.

tren industri produk 6.Provide for free, menehi rekomendasi produk lan solusi miturut kahanan nyata pelanggan '.

7. Nyedhiyani bahan woro free for Printing merek dagang pelanggan 'lan promosi.

8 .. hubungan bisnis karo kita bakal rahasia kanggo pihak.

9. Good sawise-sale layanan ana, mangga bali yen kowe Pitakonan.

10.We nyedhiyani layanan free in China kanggo pelanggan long term, kayata pesenan hotels, Panuntun, bantuan purchasing, mriksa informasi perusahaan ', lan looking for ebay kualitas produk liyane

FAQ
1, Apa Panjenengan MOQ?
MOQ kita biasane wadhah 20ft utawa wadhah 40ft

2, Apa wektu pangiriman Panjenengan?
Ing wektu pangiriman biasane ing 15days sawise nampa simpenan.

3, desain Customer lan logo cumawis?
Ya, desain customer lan logo punika sambutan lan dhuwur.

4, Apa produk utama?
Produk utama kita Pine Plywood / Pine LVL / Melamina Boards karo bahan inti E0, E1, E2 / MDF / Partikel Papan / BlockBoards / HPL laminate Panel / Veneer Panel karo Boards Glossy Acrylic Panel / Boards Waterproof / Anti-geni High / resin Polyester ngadhepi Boards / kertas dilapis Boards lan ing.

5, Apa conto kasedhiya?
Ya, sampel gratis lan daya barang bakal diklumpukake ing sisih. Lan sawise urutan dikonfirmasi, pangisi daya iki bisa dijupuk mati saka kabèh pembayaran.

 hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !