Slotted chipboard - China Weifang Joy Sea Trade

slotted chipboard

Short Description:

Papan Partikel iki digunakake kanggo mébel lan hiasan interior. Kanthi apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan meneng nyekeli kuwat, tahan panas, anti statis, long-tahan lan ora efek mangsan.


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product chipboard kosong, Melamina Ngadhepi utawa Veneer Ngadhepi Chipboard Kanthi alur
Size 1220mm * 2440mm (4'x8 ') utawa ukuran selaras.
kekandelan 9-44mm
Toleransi kekandelan <+ - 0.2mm
Face / Back kosong, kertas melamina utawa veneer
Melamina Warna Paper 1.Wood gandum Warna
kayata: Maple, sapele, kawasan rimba pinus, awu, apple, beech, Cherry, jati, Walnut, wenge, Oak, sandal, etc. 
2.Solid Warna
kayata: putih, abu-abu, biru, ijo, ireng , abang, oranye, pink, kuning, lan sapiturute
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
veneer Spesies Birch, mahoni, awu, sapele, Walnut, jati, Oak, Maple, beech, Cherry, mawar abang, ECT.
veneer Grade A, AA utawa AAA
madhep Koleksi Single-Ngadhepi, Double-Ngadhepi
perawatan lumahing Matt, emboss, Tekstur Kayu Embossing, Glossy, etc.
inti Material Poplar, wit woh, kawasan rimba pinus utawa kayu Kripik pipis
Lim MR, WBP, Melamina Glue
grade First-kelas
Kapadhetan 680 ~ 730kg / m3 
Moisture Content 5% -10%
Standards emisi formaldehida E0 / E1 / E2
Distance alur: 65mm, 75mm, 90mm, 100mm, 140mm, 150mm, 190mm, 200mm, 280mm, 300mm, utawa ing penjenengan
Alur No. 7 ~ 21 grooves utawa karo siji utawa loro setengah grooves ing sisih ing penjenengan
Direction alur 1220mm arah utawa 2440mm arah
 
sisipan
 
Aluminium campuran T-bar (0,5 ~ kekandelan 1mm)
Dianggo & Performance Papan Partikel iki digunakake kanggo mébel lan hiasan interior. Kanthi apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan meneng nyekeli kuwat, tahan panas, anti statis, long-tahan lan ora efek mangsan.
packing Standard Ekspor Pallet Packaging - Luwih cepet lan luwih aman kanggo mbukak iku mudhun, karo biaya kurang biaya pegawe, nanging kurang jumlahe ing wektu sing padha.

 hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !