Melamina Ngadhepi Chipboard - China Weifang Joy Sea Trade

Melamina Ngadhepi Chipboard

Short Description:

Papan Partikel iki digunakake kanggo mébel lan hiasan interior. Kanthi apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan meneng nyekeli kuwat, tahan panas, anti statis, long-tahan lan ora efek mangsan.


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product Melamina Ngadhepi Chipboard
Size 1220mm * 2440mm (4'x8 ') utawa ukuran selaras.
kekandelan 9-44mm.
Toleransi kekandelan <+ - 0.2mm
Face / Back melamina Paper
Melamina Warna Paper 1.Wood gandum Warna
kayata: Maple, sapele, kawasan rimba pinus, awu, apple, beech, Cherry, jati, Walnut, wenge, Oak, sandal, etc. 
2.Solid Warna
kayata: putih, abu-abu, biru, ijo, ireng , abang, oranye, pink, kuning, lan sapiturute
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
madhep Koleksi Single-Ngadhepi, Double-Ngadhepi
perawatan lumahing Matt, emboss, Tekstur Kayu Embossing, Glossy, etc.
inti Material Poplar, wit woh, kawasan rimba pinus utawa kayu Kripik pipis
Lim MR, WBP, Melamina Glue
grade First-kelas
Kapadhetan 680 ~ 730kg / m3 
Moisture Content 5% -10%
Standards emisi formaldehida E0 / E1 / E2
Dianggo & Performance Papan Partikel iki digunakake kanggo mébel lan hiasan interior. Kanthi apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan meneng nyekeli kuwat, tahan panas, anti statis, long-tahan lan ora efek mangsan.
packing Standard Ekspor Pallet Packaging - Luwih cepet lan luwih aman kanggo mbukak iku mudhun, karo biaya kurang biaya pegawe, nanging kurang jumlahe ing wektu sing padha.
Longgar Packaging - Apa mbukak liyane jumlahe ing pangiriman padha, nanging biaya biaya pegawe liyane kanggo mbukak iku mudhun.
Kemampuan sumber 20000 meter kubik / sasi
Syarat-syarat pembayaran 30% T / T simpenan sadurunge produksi lan imbangan marang salinan B / LL / C.
delivery Wektu Ing 15 dina sawise nampa simpenan utawa asli L / C ing ngarsane. pesenan Urgent kanggo dipunrembag
Certification ISO9001: 2000, CE, milai, FSC, P2

 hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !