HPL / High dipencet laminate sheet - China Weifang Joy Sea Trade

HPL / High dipencet sheet laminate

Short Description:

• Ngimpor kertas werna lan resin phenolic 100% saka meksa High laminate sheet bakal tansah layanan sampeyan produk kualitas.


Detail produk

Tags Product

Product HPL / High dipencet sheet laminate
Material resin phenolic + kertas kraft
Size 1220mm * 1830mm (4 '* 6')
1220mm * 2440mm (4 '* 8') - Normal ukuran
1220mm * 3050mm (4 '* 10')
1220mm * 3660mm (4 '* 12')
1525mm * 1830mm (5 '* 6 ')
1525mm * 3050mm (5' * 10 ')
1525mm * 3660mm (5' * 12 ')
1350mm * 1830mm (4.5' * 6 ')
1830mm * 1830mm (6' * 6 ')
1830mm * 2440mm (6' * 8 ')
1830mm*3660mm(6′*12′)1300mm*2800mm1300mm*3050mmOther Sizes is also available base on customed requirement.
kekandelan 0.5mm-25mm
warna kayu werna gandum. wernané padhet.
fancy.color
werna logam.
alam werna.
marble &stone color.together more than 2000 colors.
or customized color, if you need special color, please contact us.
lumahing Treatment Matt, emboss, Tekstur Kayu Embossing, Glossy, etc.
 aplikasi  HPL sing bahan hiasan kualitas dhuwur, kang digunakake Applied partisi toilet, pemisahan kantor, furniture, kabinèt pawon, lemari, countertop, jendhela, kulit lawang, wall lining, langit-langit, toko fitting, shelving, etc.

packing:
 
Kebungkus dening pallets kayu-kayuan utawa miturut syarat khusus pelanggan '.


fitur: 

1.Resistant murub, panas, banyu, goresan; anti-statis, mineral
2.Durable, ora gampang kanggo deform utawa fade
pangayoman 3.Environmental, ora beracun utawa radiate inti metu
4.Can bakal mbengkongaken, nggawe estetis streamlined.
5.Easy lan trep kanggo desain lan proses
6.Varieties saka werna lan Kola lumahing bisa milih, gawe marem favorit dhewe.
7.Easy kanggo ngresiki, ing reregetan bisa di resiki dening gombal alus.
Rega 8.Favorable, wis kauntungan competitive mbandingaken karo account misuwur internasional liyane.

Intruction:

1.Import kertas werna lan resin phenolic 100% saka meksa High laminate sheet bakal tansah layanan sampeyan produk kualitas.

2.Finishied liwat impregnating kertas hiasan ing melamina lan kertas kraft ing phenolic, pangatusan lan suhu lan tekanan tinggi;

3.Outstanding resistance kanggo abrasion, tempreature dhuwur, reged, gawe kaget, kontak rokok lan semangat mbukak, nyandhang-tahan, geni-tahan, anti statis, kimia tahan;

materi lumahing 4.Decorative kanggo loro nggunakake njero ruangan ruangan lan, Digunakake digunakake ing hiasan lumahing kamar, kantor, kompartemen, sekat, pawon, sideboards, Furnitur lan Tabel laboratorium menang;

5.Easy kanggo ngresiki, Gampang Cut, gampang bakal pinggiran-dijamin ing mesin, healthiness lan lingkungan pangayoman

Kita Service
priksaan 1.Your related kanggo kita prodhuk & rega bakal mangsuli ing 24hours.
2. sampel Free kasedhiya.
3. Staff Inggih-dilatih & ngalami sing njawab kabeh inquires ing Inggris mesthi. 

4. sistem kontrol kualitas Detailed.

5. Gawe certificate khusus reresik miturut sarat customer kang.

6. Nyedhiyani tren industri produk kanggo free, menehi rekomendasi produk lan solusi miturut kahanan nyata pelanggan '.

7. Nyedhiyani bahan woro free for Printing merek dagang pelanggan 'lan promosi.
8 .. hubungan bisnis karo kita bakal rahasia kanggo pihak.
9. Good sawise-sale layanan ana, mangga bali yen kowe Pitakonan.

10. We nyedhiyani layanan free in China kanggo pelanggan long term, kayata pesenan hotels, Panuntun, bantuan purchasing, mriksa informasi perusahaan ', lan looking for ebay kualitas produk liyane.

FAQ
Q1: Ora perusahaan punika pabrik utawa dagang perusahaan?
A1: We are pabrik profesional, bisa nyedhiyani produk kanggo sampeyan karo kualitas stabil kabeh wektu.

Q2: Apa istilah pembayaran?
A2: 30% T / T simpenan ing kawitan, 70% pituwas imbangan sadurunge pangiriman ing. 100% pintêr ing kawitan kanggo supaya sampel.

Q3: Apa sing cara pembayaran?
Q4: We nampa T / T, Alipay, L / C, PayPal dening kertu kredit

Q4: Pinten kanggo biaya kapal?
A4: Mangga saran kita alamat utawa tujuan port, kita bakal milih cara sing paling apik kanggo transportasi. Lan pitutur marang kowe budget miturut jumlahe.

Q5: Apa MOQ?
A5: MOQ Kita 1 pallet. Ora MOQ kanggo supaya sampel.

Sembarang pitakonan please pesen utawa nelpon kula. Iku sandi penggalihipun dhumateng kanggo bisa karo sampeyan.

 
 hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !