High Kinclong UV MDF Sheet - China Weifang Joy Sea Trade

Sheet Kinclong UV MDF dhuwur

Short Description:

(1) Protective Film + Standard Ekspor Pallet Packaging. Luwih cepet lan luwih aman kanggo mbukak iku mudhun, karo biaya kurang pegawe biaya, nanging kurang jumlahe ing wektu sing padha.
(2) Protective Film + longgar Packaging. Bisa mbukak liyane jumlahe ing pangiriman padha, nanging biaya biaya pegawe liyane kanggo mbukak iku mudhun.


Detail produk

Tags Product

Jeneng Product Sheet Kinclong UV MDF dhuwur
Size 1220x2440mm (4'x8 ') 
kekandelan 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9mm, 12mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 20mm, 25mm, 30mm
Toleransi kekandelan <+ - 0.2mm
Face / Back melamina Paper
werna Melamina Paper 1.Wood gandum Warna
kayata: Maple, sapele, kawasan rimba pinus, awu, apple, beech, Cherry, jati, Walnut, wenge, Oak, sandal, etc. 
2.Solid Warna
kayata: putih, abu-abu, biru, ijo, ireng , abang, oranye, pink, kuning, lan sapiturute
3.Flower, magic, etc.Together more than 2000 colors(We can match the color according to your sample or photo.)
madhep Koleksi Single-Ngadhepi, Double-Ngadhepi
perawatan lumahing High Kinclong UV lacquer
formaldehida emisi E0, E1, E2
MDF Kapadhetan 700kg / m3-900kg / m3
mlengkung kekuatan 23Mpa
packing (1) Protective Film + Standard Ekspor Pallet Packaging. Luwih cepet lan luwih aman kanggo mbukak iku mudhun, karo biaya kurang pegawe biaya, nanging kurang jumlahe ing wektu sing padha.
(2) Protective Film + longgar Packaging. Bisa mbukak liyane jumlahe ing pangiriman padha, nanging biaya biaya pegawe liyane kanggo mbukak iku mudhun.
Syarat-syarat pembayaran 30% T / T simpenan sadurunge produksi lan imbangan marang salinan B / LL / C.
delivery Wektu Ing 15 dina sawise nampa simpenan utawa asli L / C ing pesenan sight.Urgent kanggo dipunrembag.
Port Of Kintunan Qingdao Port utawa port Lianyungang utawa Shanghai China. Yen sampeyan pengin EXW / CIF / CNF term tinimbang FOB, please nemtokake. yen ora, rega FOB bakal dipetik ing panaliten.
Other Services OEM, ODM, uga Bahan Bangunan Sourcing Service kasedhiya.

 hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !