apik ngadhepi plywood - China Weifang Joy Sea Trade

apik plywood ngadhepi

Short Description:

1. Furniture: Furnitur plate, urip kamar Furnitur, kamar turu Furnitur, sinau, Furnitur anak kang, Furnitur pawon
2. Tables lan kursi: mejo, tabel mahasiswa lan kursi, meja, meja, meja, meja konferensi, mejo komputer
3. kategori Decorative : interior, mural interior, bingkai foto, foto gambar, malang hiasan lukisan
4. kategori Kantor: Staff tabel, lemantun komputer, mejo ngarep, perusahaan papan reklame njero ruangan
5. lawang Dipindhahaké: flat lawang, Papan kamar
6. kategori liya: pameran Furnitur, Shopping counter Furnitur, sekat mal, kerajinan


Detail produk

Tags Product

Pabrik Weifang Joysea Trade Co., Ltd
produk Apik veneer plywood
Size 1220X2440MM, 915X1830MM
kekandelan 2-30mm
toleransi +/- 0.3mm
materi utama poplar, lim WBP
release standar formaldehida E0, E1, E2
certificate ISO9001, ISO14001, American milai
Pembayaran TT, L / C ing ngarsane, kanggo klien biasa, kita duwe istilah pembayaran luwih.


plywoodwis salah siji produk kayu bangunan paling dikenali lan dipercaya kanggo puluh. Diprodhuksi saka sheets lancip veneer salib-laminated lan siji ing panas lan meksa karo adhesives kuwat, Panel plywood duwe dimensi stabilitas unggul lan aspek kekuatan-kanggo-bobot banget lan Highly tahan kanggo merbawani, kimia, lan owah-owahan ing suhu lingkungan lan asor . 

aplikasi:

1. Furniture: Furnitur plate, urip kamar Furnitur, kamar turu Furnitur, sinau, Furnitur anak kang, Furnitur pawon
2. Tables lan kursi: mejo, tabel mahasiswa lan kursi, meja, meja, meja, meja konferensi, mejo komputer
3. kategori Decorative : interior, mural interior, bingkai foto, foto gambar, malang hiasan lukisan
4. kategori Kantor: Staff tabel, lemantun komputer, mejo ngarep, perusahaan papan reklame njero ruangan
5. lawang Dipindhahaké: flat lawang, Papan kamar
6. kategori liya: pameran Furnitur, Shopping counter Furnitur, sekat mal, kerajinan
 

Kita Service

1.Your priksaan related kanggo kita prodhuk & rega bakal mangsuli ing 24hours.

2. sampel Free kasedhiya.

3. Staff Inggih-dilatih & ngalami sing njawab kabeh inquires ing Inggris mesthi.

sistem kontrol kualitas 4.Detailed.

5. Gawe certificate khusus reresik miturut sarat customer kang.

tren industri produk 6.Provide for free, menehi rekomendasi produk lan solusi miturut kahanan nyata pelanggan '.

7. Nyedhiyani bahan woro free for Printing merek dagang pelanggan 'lan promosi.

8 .. hubungan bisnis karo kita bakal rahasia kanggo pihak.

9. Good sawise-sale layanan ana, mangga bali yen kowe Pitakonan.

10.We nyedhiyani layanan free in China kanggo pelanggan long term, kayata pesenan hotels, Panuntun, bantuan purchasing, mriksa informasi perusahaan ', lan looking for ebay kualitas produk liyane.

FAQ 
1, Apa Panjenengan MOQ?
MOQ kita biasane wadhah 20ft utawa wadhah 40ft

2, Apa wektu pangiriman Panjenengan?
Ing wektu pangiriman biasane ing 15days sawise nampa simpenan.

3, desain Customer lan logo cumawis?
Ya, desain customer lan logo punika sambutan lan dhuwur.

4, Apa produk utama?
Produk utama kita Pine Plywood / Pine LVL / Melamina Boards karo bahan inti E0, E1, E2 / MDF / Partikel Papan / Block Boards / HPL laminate Panel / Veneer Panel karo High Panel Acrylic Glossy / Boards Waterproof / Anti-geni Boards / polyester resin ngadhepi Boards / kertas dilapis Boards lan ing.

5, Apa conto kasedhiya?
Ya, sampel gratis lan daya barang bakal diklumpukake ing sisih. Lan sawise urutan dikonfirmasi, pangisi daya iki bisa dijupuk mati saka kabèh pembayaran.

hubungi kita: Telephone: 0086-536-5605673; mail: joyseawf@126.com; Telephone: 0086-13395366556 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !