Babagan awake dhewe

Weifang Joy Sea Trade Co., Ltd. dadi anak perusahaan namung negara-diduweni dening Weifang Binhai Tourism Group Co., Ltd., kanthi ibukutha kadhaptar RMB 50 yuta. Our company didegaké ing Agustus 2013, dumunung ing Weifang Binhai Economic-Technological Manager, Shandong, China. Weifang Binhai Tourism Group Co., Ltd. punika perusahaan namung negara-diduweni ing Weifang, kanthi ibukutha kadhaptar saka RMB 306 yuta, lan saiki gunggung aset tekan 26 milyar.

Adhedhasar kaluwihan lokal, ing pambangun turut menyang "Friendly, integritas, menang-menang" asas, cooperated karo akeh perusahaan domestik, kanthi nggunakake kabeh ndhukung lan sumber daya laut, karo kelompok elit saka kutha, wis setya dadi perdagangan lengkap perusahaan.
orane katrangan bisnis klebu hardware, Furnitur lan hiasan omah bahan, tekstil, rasukan lan Houseware, premium, peparingé, bahan bangunan, Mechanicals, logam, wares kayu, produk tetanèn, wares kaca, produk toya, produk seni uga barang lan impor teknologi lan ekspor, rembugan informasi bisnis, lan dodolan panganan.
lvlogo
xdT
logo jmlv
tyu
xdf
sb1
Nalika perusahaan wis darmabakti kanggo berkembang bisnis perdagangan internasional karo sembarang dikarepake kaku, adhedhasar strategi nasional 'siji sabuk, siji dalan' 'syarat, iku kanthi migunakake kaluwihan ing dana, sumber daya lan saluran, menehi siji-langkah impor lan ekspor layanan, lan di bangun pembangunan sehat perusahaan perdagangan internasional. Welcome sembarang pemimpin saka industri ing ngarep lan luar negeri kanggo investasi lan kerjasama internasional finance, logistics lan panyimpenan.


WhatsApp Online Chat !