About Company

20 taun fokus ing produksi lan Advertisement saka lantai kothak

Weifang Joy Sea Trade Co., Ltd. dadi anak perusahaan namung negara-diduweni dening Weifang Binhai Tourism Group Co., Ltd., kanthi ibukutha kadhaptar RMB 50 yuta. Our company didegaké ing Agustus 2013, dumunung ing Weifang Binhai Economic-Technological Manager, Shandong, China. Weifang Binhai Tourism Group Co., Ltd. punika perusahaan namung negara-diduweni ing Weifang, kanthi ibukutha kadhaptar RMB 306 yuta, lan saiki gunggung aset tekan 26 billion.Based ing kaluwihan lokal, ing pambangun turut menyang "Friendly, integritas , menang-menang "asas, cooperated karo akeh perusahaan domestik, kanthi nggunakake kabeh ndhukung lan sumber daya laut, karo kelompok elit saka kutha, wis setya dadi perusahaan perdagangan lengkap.

  • 3cf
  • xd

WhatsApp Online Chat !